1
Tăiați și bateți pieptul de pui ca pentru șnițele.
2
Curățați și spălați legumele. Tăiați cubulețe morcovii, ceapa și ardeiul. Într-o tigaie, puneți uleiul la încins și căliți legumele. Condimentați cu cimbru și usturoi granulat.
3
Asezonați bine carnea cu condimentul pentru pui. Așezați legumele peste fiecare felie de carne și rulați.
4
Așezați rulourile obținute într-o tigaie grill încinsă și rumeniți-le pe fiecare parte, până când carnea este gătită complet.
5
Tăiați cartofii cuburi și puneți-i la fiert în apă cu sare. Scurgeți apa și puneți cartofii fierți într-un bol.
6
Adăugați unt, lapte cald, sare, piper și zdrobiți cartofii pentru piure.
7
La final, adăugați un praf de nucșoară pentru un gust special.
8
Serviți ruloul de pui umplut cu legume alături de piure! Poftă bună!