Cosmin

Condimentele Cosmin fac parte din portofoliul Fuchs Condimente RO și sunt produse la fabrica din Curtea de Argeș, unde lucrează în prezent aproximativ 300 de persoane. Materiile prime folosite sunt atent prelucrate și verificate pentru a asigura o calitate constantă și provin, cu precădere, din plantațiile proprii ale Fuchs Gruppe.

Gama de condimente Cosmin cuprinde o sortimentație variată: 38 produse ambalate în plic și 12 în doză, atât produse simple precum, boia, piper, foi de dafin, plante aromatice, cât și amestecuri de condimente care dau un plus de savoare mâncărurilor, precum: cele pentru sarmale, cartofi prăjiți, cârnați, pui sau murături. Așadar, brandul Cosmin a devenit lider pe acest segment de piață, prin dezvoltarea unei game de produse adaptată la cerințele și nevoile consumatorilor săi, oferindu-le produse de calitate la prețuri accesibile și rețete adaptate gusturilor și bucătăriei românești.

Fuchs Condimente RO face parte din Fuchs Gruppe și a fost înființată în anul 2001. Compania și-a propus să promoveze cultura pentru gust și mâncare sănătoasă. Pentru a atinge aceste obiective, a ales cea mai bună calitate, fie că este vorba de selecția ingredientelor sau folosirea tehnologiilor.

Prin brandurile Fuchs, Mirodenia, V6BBQ, BioWagner, Cosmin și Alex, Fuchs Condimente este lider de piață și astfel un partener de încredere pentru clienții și colaboratorii săi.

FUCHS GRUPPE

Fuchs Gruppe este cel mai mare producător de condimente cu capital privat din Europa. Fondat în anul 1952, la Dissen în Germania de către Dieter Fuchs, acesta oferă în prezent pentru trade, HoReCa și industria alimentară o gamă vastă de condimente, modelează tendințe culinare și creează tehnologii inovatoare.

Grupul Fuchs este prezent la nivel internațional în 8 țări, pe 4 continente și înglobează peste 2.800 de angajați, iar principala preocupare este de a atinge cele mai înalte standarde de calitate, tehnologie și servicii.