1
Spălați și uscați pieptul de pui cu un prosop de hârtie. Tăiați cele 2 bucăți de carne în fâșii subțiri, de mărime aproximativ egală, și condimentați-le cu cimbru, usturoi, boia afumată, sare și piper, după gust. Amestecați foarte bine astfel încât fiecare fâșie de piept de pui să fie cuprinsă de condimente.
2
Într-un bol, spargeți și bateți bine cele 2 ouă împreună cu puțină sare. Treceți fâșiile de carne prin ou.
3
Dați bucățile de pui prin semințele de susan, până sunt complet acoperite.
4
Prăjiți în ulei încins fâșiile de carne pe rând, fără a le îngrămădi în tigaie. Rumeniți pe ambele părți până capătă o culoare ușor aurie. Scoateți-le pe o farfurie și continuați cu restul bucăților.
5
Spălați și tăiați cartofii în bucăți mai mari. Puneți-i într-un vas pentru cuptor.
6
Condimentați cartofii cu boia dulce afumată, usturoi granulat și cimbru.
7
Adăugați puțin ulei și amestecați bine.
8
Puneți tava cu cartofi în cuptorul preîncălzit la 220 °C pentru 30 minute.
9
Serviți snițele alături de cartofi wedges și sosul preferat. Poftă bună!
Produsele utilizate în această rețetă
Cele mai populare rețete
Supă cremă de morcovi cu curry și crutoane cu oregano