1
Zdrobiți usturoiul sau dați-l pe răzătoare, apoi combinați-l cu iaurtul. Potriviți gustul adăugând sare, în funcție de preferințe.
2
Topiți o lingură de unt, apoi încorporați sare, ulei de măsline și chilli măcinat de la Cosmin.
3
Puneți apă la fiert cu puțină sare și jumătate de lingură de oțet. Când apa clocotește, amestecați pentru a forma un vârtej. Spargeți ouăle unul câte unul într-un pahar sau o sită rotundă, apoi turnați-le lent în centrul vârtejului.
4
Fierbeți ouăle timp de aproximativ 2 minute la foc mic, până când albușul este complet coagulat, iar gălbenușurile rămân moi.
5
Așezați iaurtul cu usturoi pe o farfurie, puneți ouăle poșate deasupra și turnați sosul de unt condimentat. Presărați oregano de la Cosmin și mentă proaspătă. Serviți imediat cu pâine!