1
Zdrobiți usturoiul sau dați-l pe răzătoare, apoi combinați-l cu iaurtul. Potriviți gustul adăugând sare, în funcție de preferințe.
2
Topiți o lingură de unt, apoi încorporați sare, ulei de măsline și chilli măcinat de la Cosmin.
3
Puneți apă la fiert cu puțină sare și jumătate de lingură de oțet. Când apa clocotește, amestecați pentru a forma un vârtej. Spargeți ouăle unul câte unul într-un pahar sau o sită rotundă, apoi turnați-le lent în centrul vârtejului.
4
Fierbeți ouăle timp de aproximativ 2 minute la foc mic, până când albușul este complet coagulat, iar gălbenușurile rămân moi.
5
Așezați iaurtul cu usturoi pe o farfurie, puneți ouăle poșate deasupra și turnați sosul de unt condimentat. Presărați oregano de la Cosmin și mentă proaspătă. Serviți imediat cu pâine!
Produsele utilizate în această rețetă
Cele mai populare rețete
Supă cremă de morcovi cu curry și crutoane cu oregano