1
Puneți apă la fiert într-o oală încăpătoare. Separați și curățați organele de miel de excesul de piele și bucăți nedorite. Puneți-le la fiert în apă aproximartiv 30 de minute. După ce s-au răcit, tocați organele de miel în cubulețe de circa 0.5 cm.
2
Spălați verdețurile. Tăiați ceapa verde rondele subțiri, tocați verdețurile mărunt și puneți-le peste organe. Adăugați ouăle și condimentul pentru drob pentru a da aromă compoziției.
Presărați o lingură de pesmet peste amestec și frământați bine până devine omogen.
3
Ungeți cu unt o formă de copt și tapetați cu pesmet. Umpleți jumătate din tavă cu compoziția pentru drob, peste care așezați ouăle fierte. Adăugați și restul de compoziție și tasați ușor pentru a elimina golurile de aer.
4
Puneți tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 25 de minute, la 160 °C. După ce scoateți drobul din cuptor, este important să-l lăsați la răcit până o să-l puteți tăia și servi. Poftă bună!
Produsele utilizate în această rețetă
Cele mai populare rețete
Supă cremă de morcovi cu curry și crutoane cu oregano