Rețeta noastră pentru drob de pui: 400 g pipote și inimi, 200 g de piept, 400 g de ficăței, 2 cepe călite, 2 cartofi fierți și pasați, 6 ouă, pesmet, 20 g condiment pentru drob, 8-10 linguri de lichid. Ficățeii se călesc, iar pieptul de pui, pipotele și inimile se fierb, după care se toacă mărunt. Se adaugă toate ingredientele într-un bol, se omogenizează, iar compoziția astfel obținută se pune într-o tavă tapetată în prealabil cu pesmet. Se presară pesmet pe deasupra și se bagă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
20 g
sare 54%, ceapă (conține DIOXID DE SULF), mărar, pătrunjel, piper negru și alb.
Poate conţine urme de: făină de grâu, ouă, soia, lapte, țelină, muștar, susan.
Valoare energetică: 581 kJ / 138 kcal
Grăsimi: 1,2 g
din care acizi grași saturați: 0,2 g
Glucide: 20 g
din care zaharuri: 10 g
Proteine: 6,9 g
Sare: 54,06 g